top of page

Spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden

Op telefoonnummer
0485-576752 hoort u het nummer van de dienstdoende dierenarts

Dier&Arts Boxmeer streeft ernaar uw huisdier de best mogelijke medische zorg te verlenen, ook bij spoedgevallen in de avond en nacht of in het weekend.

Wij hebben een  50/50 dienstenregeling voor deze spoedgevallen met Dierenkliniek Overhage te Cuijk. Idealiter verzorgen wij onze eigen avond-, nacht- en weekenddiensten zelf, op onze hoofdvestiging in Boxmeer of op onze dependance in Overloon.

Door de toegenomen werkdruk doordeweeks is dit helaas niet altijd meer mogelijk. 

Daarom kan het incidenteel voorkomen dat u voor spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden doorgestuurd wordt naar Evidensia Dierenziekenhuis (EDZ) Arnhem. Dit doen we om de continuïteit en kwaliteit van onze (spoed)dienstverlening te waarborgen en om overbelasting van onze eigen dierenarts(en) te voorkomen. Evidensia Dierenziekenhuis is goed bereikbaar en buiten de reguliere tijden is er altijd een team van dierenartsen en paraveterinairen aanwezig, speciaal voor de spoedgevallen. Wij vertrouwen erop dat uw huisdier daar in deskundige handen is.

Indien u met een spoedgeval bij EDZ Arnhem bent geweest, ontvangen wij hiervan ook de patiëntenkaart met uitslagen en verslagen.

Wij hopen op uw begrip.

bottom of page